Pijani Snejider uništio, zaplesao, pa legao na krov automobila

Iskusni Holanđanin priveden

Pijani Snejider uništio, zaplesao, pa legao na krov automobila

Admin Čaušević

Wesley Snejider je osim po odličnom fudbalskom umijeću poznati i po svom problematičnom karakteru. 


Iskusni Holanđanin je tokom karijere igrao za neke od najvećih klubova Evrope uključujući Real Madrid i Inter, a posljednjih 18 mjeseci je član Al Gharafe.

Snejider kao i većina fudbalera trenutno odmara između dvije sezone, a prema pisanju Telegrapha 35-godišnjak je ove sedmice imao problema sa zakonom.

Veznjak je uhapšen u rodomn Utrechtu jer je jednom komšiji razbio automobil. Nadzorne kamere su ga snimile kako razbija, pleše te leži na krovu ovog prevoznog sredstva.

Policija je privela Snejidera koji nije ostao iza rešetaka jer pristao da plati troškove u iznosu od 5382 funte.

Javnost u Holandiji je ostala zatečena zbog ovog vandalskog čina te su svi iznenađeni ponašanjem čovjeka koji je dres popularnih Lala nosio 134 puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti