Holanđani su Sneijderu uručili najorginalniji poklon ikad

Dres za penziju

Holanđani su Sneijderu uručili najorginalniji poklon ikad

E. Čaušević

Iskusni holandski fudbaler Wesley Sneijder prije nekoliko dana oprostio se od igranja u reprezentaciji Holandije.

Holandija je u prijateljskoj utakmici savladala Peru sa 2:1, a nakon 15 godina od igranja u nacionalnom timu oprostio se Sneijder. Iskusni vezni igrač u dresu Holandije odigrao je 134 utakmicu i postigao je 31 gol.

Sneijder je dobio nevjerovatne ovacije s tribina Amsterdam Arene na kraju utakmice, te je imao spektakularan oproštaj baš onako kako je zaslužio. U Fudbalskom savezu Holandije uručili su poseban poklon za svog bivšeg kapitena.

Naime, Sneijder je dobio dres koji je sačinjen od svih dresova u kojima je nastupao dok je igrao za Holandiju. Zaista sjajan potez i odličan poklon za nekadašnjeg igrača Real Madrida i Intera.

Top Komentari

hame
ljepši dres bar od polovine današnjih
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi