Piksi demantovao preuzimanje Orlova

Piksi demantovao preuzimanje Orlova

Dragan Stojković Piksi rekao je za beogradske Večernje novosti da je još rano da postane selektor reprezentacije Srbije.

“Ne volim ni da pričam o tome ko će biti, ili ko bi trebalo da bude selektor Srbije, a čitam po raznim sajtovima da je to pitanje svih pitanja. Pogotovo smatram da moje ime ne bi trebalo pominjati u bilo kom kontekstu, jer je jednostavno nerealno da ja budem selektor Orlova”, rekao je Stojković, a prenose Večernje novosti.

Stojković je trenutno trener japanske ekipe Nagoje, te naglašava da je u ovom trenutku potpuno koncentrisan na svoj klub.

“Svi moji planovi su vezani za Japan. Četiri godine treniram Nagoju, ovde mi je lijepo, prošle godine smo bili prvaci, svi kažu da igramo najljepši fudbal, što je za mene veliko priznanje. Dakle, moja budućnost je i dalje vezana za Zemlju izlazećeg sunca", dodao je Piksi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.