Piksi: Nisam ja lopov!

Piksi: Nisam ja lopov!

Nekadašnji predsjednik Crvene zvezde Dragan Stojković Piksi izjavio je za beogradske Večernje novosti da "nikada nije radio na štetu kluba".

Stojković tvrdi da je u klub u kojem se afirmisao došao sa namjerom da pomogne, da su ga sačekali dugovi i da je jedino što želi da se zna istina o njegovom radu.

"Nisam lopov, nisam se obogatio u Zvezdi, nikoga nisam prevario. Ali, ne pada mi na pamet da se od bilo koga branim ili da nekoga napadam, jednostavno, želim da istina izađe na videlo," rekao je Stojković za Večernje novosti.

Crvena zvezda je u dugovima, a nedavno se pojavila informacija da je u vrijeme dok je Stojković bio predsjednik od transfera zarađeno 23,9 miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.