Trener KK Burch

Pindžo: Lukavac će za nas biti pravi test

S. Mlaćo

Košarkaši Burcha nastavak dobrih igara u A-1 ligi naše zemlje tražit će protiv u nedjelju protiv KK Lukavac u Lukavcu. 

Tokom sedmice Uprava ovog kluba kluba donijela je odluku o smjeni glavnog trenera Kemala Šećerovića, pa će tim u Lukavcu predvoditi Šećerovićev dosadašnji pomoćnik Damir Pindžo. 

Upravo je Pindžo govorio za SportSport.ba o nedjeljnom susretu. 

"Mi smo spremni za utakmicu i idemo na pobjedu. Ekipa je kompletna i spremna, a Lukavac je na dnu tabele, dok smo mi prvi vrhu. Nadamo se da ćemo odregovati kako treba i popraviti utisak od zadnjih pet utakmica koje smo odigrali jako loše", kazao je Pindžo. 

I pored dobrih igara što pokazuje i tabela na kojj je Burch drugoplasirana momčad lige, ovaj trener ističe da atmosfera među igračima nije bila na zavidnom nivou.

"Radili smo na podizanju atmosfere, sve izgleda puno bolje, a pravI test će biti u nedjelju u Lukavcu. Svi igrači su spremni za utakmicu", dodao je Damir Pindžo, trener KK Burch. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi