Pomoćni trener KK Burch

Pindžo: Spremni smo za subotnji duel

S. Mlaćo

Nakon što u prvom kolu nastavka sezone A-1 lige nisu igrali susret protiv KK Iskra iz Bugojna, košarkaški Burcha drugi dio sezone će otvoriti subotnjim susretom sa KK Travnik. 

Sarajlije su veliki favoriti u ovom susretu, ali ulogu favorita će svakako morati i opravdati.

"Mi smo spremni, u odnosu na njih koji su ostali bez dva tri igrača iz prve petorke. Nadam se da će nova pojačanja uklopiti i pokazati da im je ovdje i mjesto. Za početak ćemo startati sa petorkom koja je iznijela prvi dio prvenstva", kazao je pomoćni trener KK Burch Damir Pindžo. 

Iz Burcha očekuju veliku podršku svojih navijača.

"Nadam se da će dvorana biti popunjena, kao što je uvijek bila na domaćim utakmicama. Sada je tu Amerikanac koji je hajmo reći atrakcija za ovu našu ligu", dodao je Pindžo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi