Pinjuh prešao u Branitelj
Ante Pinjuh (plavi dres) u susretu sa Olimpijom iz Ljubljane

Promjene u kadru Širokobriježana

Pinjuh prešao u Branitelj

Posljednjeg dana prijelaznog roka još jedan igrač je napustio ekipu Širokog, a radi se o mladom napadaču Anti Pinjuhu.

Ante Pinjuh je izdanak omladinske škole Širokog Brijega, a ovu sezonu odigrat će na posudbi u novom prvoligašu Branitelju.

Momčad Širokog ovaj vikend priprema se za gostovanje u Gradačcu.Nakon pobjede u derbiju prvog kola na Pecari protiv Željezničara, kada je Wagner pogotkom u posljednjoj minuti donio 3 boda, misli su usmjerene na sljedeće kolo i gostovanje kod Zvijezde koju ne pamte dobro na Pecari.

Širokobriježani će sigurno pokušati uzvratiti za proljetni poraz, najveći otkad se igra PL BiH, kada je Zvijezda u Gradačcu slavila sa čak 6:1.

Promjena termina utakmice 3.kola

U trećem kolu PL BiH igra se još jedan derbi kada na Pecari gostuje aktualni prvak, momčad Borca. Iako je utakmica planirana za nedjelju 21.kolovoza, ipak je došlo do promjene termina pa će se ovaj susret igrati u subotu, 20.kolovoza, u 20:00 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.