Pinto da Costa: Hulk košta 100 miliona eura

Pinto da Costa: Hulk košta 100 miliona eura

Porto je poručio Milanu da ukoliko žele napadača Hulka to će ih koštati nevjerovatnih 100 miliona eura.

Adriano Galiani, potpredsjednik Milana, nedavno je potvrdio interes za Hulka, no Jorge Nuno Pinto da Costa, prvi čovjek Porta odbacio je sva nagađanja.

"Hulk u Milanu? To mora da je šala. Ranije su htjeli Alyja Cissokha, ali ga nisu mogli dovesti. Našli su izgovor u tome da ima problema sa zubima. Cissokho ima bolje zube nego ja, to je smiješno", rekao je Pinto da Costa, dodavši:

"Trebutno nemamo ponuda za bilo kojeg igrača, ali ukoliko neko bude želio našeg igrača morat će platiti odštetnu klauzulu. Hulk košta 100 miliona eura. Ako neko ponudi 99, neću mu dopustiti da ide".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.