Pioli nakon ispadanja psovao Solskjaeru sestru

Čisti prostakluk

Pioli nakon ispadanja psovao Solskjaeru sestru

S. Grebović

U velikom derbiju osmine finala Lige Evrope Manchester United je sinoć slavio nad Milanom i tako prošao u narednu fazu takmičenja.

U prvoj utakmici ova dva velikana odigranoj prošle sedmice na Old Traffordu rezultat je bio 1:1, pa su Rossoneri uoči revanša imali blagu prednost koju nisu znali da iskoriste.

Paul Pogba je u igru ušao na poluvremenu, a samo tri minute kasnije postigao gol, koji će se ispostaviti odlučujućim.

Trener Milana Stefano Pioli je inače poznat kao loš gubitnik, a to je dokazao i sinoć. 

Naime, nakon utakmice kamere su ga snimile u momentu dok je zasuo psovkama svog kolegu na drugoj strani, Olea Gunnara Solskjaera nakon što mu je ovaj rekao da je 'Milan zaista dobar tim'. 

Očigledno da je Talijan to shvatio prozivku, nakon čega ga je 'počastio' psovkom upućenoj njegovoj sestri.

"Dobar tim se**njo? Dobar tim? Magarče jedan! Tvoja sestra je dobar tim, tvoja sestra!", vikao je Pioli.

Zaista, vrlo ružan gest trenera crno-crvenih.

Top Komentari

Adi1
Tko gubi ima pravo da se ljutii ?
15 0
AmarSahin
Koji si ti seronja, pa vas je pobijedila Spezia kada ste imali puni sastav, šuta u okvir niste imali, i onda si još on nađe za pravo da psuje treneru sestru i da ga naziva magarčem samo zato što je taj trener 3 puta bolji trener od njega.
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi