Pioniri i kadeti HŠK Zrinjski uvjerljivi nad vršnjacima iz FK Velež

Posebno uvjerljivi kadeti

Pioniri i kadeti HŠK Zrinjski uvjerljivi nad vršnjacima iz FK Velež

Na pomoćnom igralištu HŠK Zrinjski danas su odigrane utakmice zaostalog 2. kola pionirske i kadetske Premijer lige između HŠK Zrinjski i FK Velež. 

U oba susreta uvjerljivi su bili domaći nogometaši koji u obje utakmice nisu primili ni gol. U utakmici u pionirskoj konkurenciji viđen je dobar nogomet s obje strane a igrač odluke bio je mladi Adrijan Perić koji je postigao dva gola i Zrinjski je slavio s 2:0.

Posebno impresivni bili su kadeti Plemića koji su svoje vršnjake razbili rezultatom 5:0. Od samog starta momci Marija Ivankovića bili su superiorniji u svim segmentima igre. Već nakon poluvremena bilo je 2:0 za Zrinjski a konačnih 5:0 pokazatelj je razlike u kvaliteti te je Adis Obad na kraju morao stisnuti ruku svom kolegi na klupi domaćeg tima.

Kod Zrinjskog je briljirao Prskalo s 3 pogotka, dok su po jedan postigli Čamber i Mijatović. 

Top Komentari

Realist
Zrinjski je konstantno ima odlicne mlađe kategorije ali je problem prijelaz u seniore jer nemaju jake menadžere koji nisu u talu sa HDZ upravom kluba samo eu Anes i Bašić toliko dobri da ih nisu mogli za****t ali imaju i jake menadžere
3 2
enko
Mostarac i sta predlazes,nakon svoje dijagnoze
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi