Pique je posebno slab na jednu poslasticu: "Pojedem pola tegle dnevno"

Zbog toga mora još napornije trenirati

Pique je posebno slab na jednu poslasticu: "Pojedem pola tegle dnevno"

E. Čaušević

Defanzivac Barcelone, Gerard Pique, u intervjuu za španske medije pričao je više o privatnom životu što nije baš čest slučaj kod njega.

Pique je govorio o nekim stvarima koje rijetko otkriva u javnosti, ali naravno da intervju nije mogao proći bez onih fudbalskih dešavanja. On je na početku otkrio da mu je veliki motiv kada mu navijači zvižde na nekom stadionu.

"Motiviše me kada su ljudi protiv mene, kada mi navijači zvižde. To vjerujem svakom igraču daje neku posebnu snagu, a to je barem kod mene tako", rekao je Pique.

Defanzivac Barcelone je otkrio da je veliki gurman, ali da je na jednu poslasticu itekako slab.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovisan sam o Nutelli... Pojedem pola tegle dnevno, ali uspješno sagorijevam sve te kalorije na treninzima i utakmicama", dodao je fudbaler katalonskog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dobojlija
Meni je bolje mamino slatko od dunja ,barem nema kalorija
1 0
Adnanos
Isti sam
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi