Pique nakon pobjede na Old Traffordu: Dolazak ovdje je jako komplikovan

Štoper Barce o večerašnjoj utakmici

Pique nakon pobjede na Old Traffordu: Dolazak ovdje je jako komplikovan

Barcelona je večeras stekla značajnu prednost pobijedivši Manchester United sa 0:1 na Old Traffordu u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka.

Nakon susreta svoje viđenje istog je dao i iskusni defanzivac Barcelone Gerard Pique.

"Dolazak ovdje je jako komplikovan, to je stadion sa puno historije, sjajnom atmosferom... Jako je teško pobijediti ovdje", istakao je Pique, pa nastavio:

"U drugom poluvremenu smo ostali čvrsti u defanzivi. Iskoristili smo priliku koju smo imali. Detalji su odlučili utakmicu. Brzi gol na gostovanju vam da mirnoću i onda smo bili u mogućnosti igrati."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da li smo favoriti za prolazak? Vidjeli ste šta se desilo PSG-u... Imali su i bolji rezultat od nas i onda se desilo to što se desilo. Moraćemo biti potpuno koncentrisani.", poručio je defanzivac Barcelone, pa prokomentarisao svoj povratak na Old Trafford, stadion na kojem je nekada igrao u dresu Manchester Uniteda:

"Bilo je posebno, nakon toliko godina. Na kraju smo odigrali i dobar meč. Defanzivno smo u najboljoj formi u sezoni..."

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Ne znam da li ste primjetili da nakon svake utakmice ovaj Pique ima nešto da kaže,jebo te zemlja ne priča Messi i prije njega ima još njih koliko hoćeš boljih fudbalera,ne nego on misli da je neka igračina.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi