Pique: Ne znamo kako će nas dočekati u Madridu

"Nalazimo se u odličnoj formi"

Pique: Ne znamo kako će nas dočekati u Madridu

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone Gerard Pique izjavio je da se katalonska ekipa nalazi u sjajnoj formi.

Krajem mjeseca igra se El Classico u Madridu, a štoper Barcelone rekao je da vjeruje da će njegova ekipa tu utakmicu dočekati u odličnoj formi.

"Trenutno igramo odlično iako nam je nekoliko igrača povrijeđeno. Kako se El Classico približava mi smo sve bolji i ovo je najbolja forma ove sezone. Trenutno smo lideri i nadam se da ćemo i nakon te utakmice ostati na tom mjestu", kazao je Pique.

Pique je dodao da ne zna da li će ih na Santiago Bernabeu dočekati zvižduci.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam kako će nas dočekati. Međutim, ako budu zvižduci to nije ništa neobično, već smo se navikli na to u Madridu", zaključio je Pique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.