Pique nije mogao, a da ne proziva Ronalda

Pique nije mogao, a da ne proziva Ronalda

Edmir Škorić

Gerard Pique prozivao je Cristiana Ronalda tijekom proslave titule evropskog prvaka.

Sve se to događalo u nedjelju navečer kada je Barcelona slavila trofej kojeg je osvojila u Berlinu nakon pobjede nad Juventusom (3:1).

Govor pred velikim brojem navijača održao je i Pique, a stoper Katalonaca je, ako se izvuče iz konteksta, vrijeđao Ronalda.

“Evo nas ovdje ponovo sa svim trofejima. Poslije 2009. godine, kunem se, mislio sam da nema teorije da se ponovi”, kazao je Pique, pa nastavio:

“Hvala svima, ali i hvala Kevinu Rolandu, od njega je sve krenulo”.

Kevin Roland je kolumbijski pjevač koji je bio angažovan na zabavi za 30. rođendan Ronalda. Upravo tada, navodi se, Portugalac je počeo da gubi formu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.