Pique objasnio sporni 'tweet': Lagao sam...

Želio napraviti pritisak

Pique objasnio sporni 'tweet': Lagao sam...

Defanzivac Barcelone Gerard Pique otkrio je jednu zanimljivost u vezi transfera Neymara u Paris Saint-Germain.

U trenucima kada se o tome nagađalo Pique je na Twitteru postavio fotografiju s Neymarom i napisao kako ostaje na Camp Nou, međutim priznao je, da je baš u tom trenutku, znao da će brazilski fudbaler otići. 

"Neymar je došao na Leovo vjenčanje s idejom u glavi da želi otići, a kada su pripreme započele ništa se nije promijenilo dok smo ga mi pokušavali uvjeriti da ostane", otkrio je Pique.

Spornim 'tweetom' pokušao je staviti pritisak na Neymara da se predomisli. 

"Kada sam napisao taj tweet sto posto sam bio siguran da će otići. Pokušao sam staviti pritisak na njega, a zbog toga je bio malo ljutit na mene no brzo smo se pomirili. Vjerujem da ima svoje razloge zbog kojih je otišao, ali ne mislim da je zbog novca. Ne bismo ga trebali suditi jer je donio hrabru odluku." 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne žalim što sam napisao da ostaje. Htio sam klubu pomoći zadržati igrača iako sam znao da je Neymar odluku već donio", riječi su stopera Barcelone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti