Pirić: Idemo se nadigravati
Foto: TuzlaLive.ba

Čuvar mreže tuzlanske Slobode

Pirić: Idemo se nadigravati

Na krilima dvije vezena pobjede nad Vitezom i Drinom te dva remija sa Željezničarom i Radnikom, fudbaleri tuzlanske Slobode idu na kantonalni derbi sa Zvijezdom iz Gradačca. 

Husref Musemić neće moći računati na Efendića i Ivetića zbog kartona, a pod upitnikom su Zrnanović zbog povrede, Moranjkić koji je rekovalescent i Mehidić koji se poslije 15 dana odsustva priključio treninzima. 

Golman mlade reprezentacije BiH Kenan Pirić pred gostovanje na Banja Ilidži kaže kako njegov tim nema imperativ i da će rasterećeni pokušati doći do pozitivnog rezultata.

„Idemo se nadigravati sa Zvijezdom u kantonalnom derbiju. Motiv više je televizijski prijenos, a ako pružimo partiju kao u posljednje vrijeme siguran sam da ćemo ostati neporaženi“, kaže Pirić i nastavlja:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Zadovoljan sam svojim učinkom. Forma mi je u usponu i do kraja prvenstva želim pružiti što bolje partije. Naš cilj smo gotovo ostvarili, imamo dobar tim koji će do kraja prvenstva sakupiti još bodova“, kaže Kenan Pirić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.