Pirlo: Mario treba ljubav i povjerenje
Foto: EPA

Pirlo vjeruje u Marija

Pirlo: Mario treba ljubav i povjerenje

Midhat Šljivak

Veznjak Juventusa Andrea Pirlo smatra kako Mario Balotelli treba dosta ljubavi i povjerenje u Liverpoolu. 

Balotelli je jako loše startovao u Liverpoolu, te su u redovima tima s Anfielda nezadovoljni njegovim učinkom.

Ipak, Pirlo smatra kako s Mariom treba dosta strpljenja.

"Razlika između ostalih igrača i Marija je ta što je njegov svaki potez pod lupom. Mediji se zanimaju za njega i sve što radi izaziva veliku pažnju. Pojedini igrači za neke poteze ne dobijaju toliku pažnju", istakao je Pirlo, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne sumnjam u njegov talent. Igrao sam s njim i znam koliko dobar može biti. Posao menadžera Liverpoola je da ga usmjeri na pravi način. Moraju mu pokazati ljubav i što je još važnije, mora znati da ima povjerenje trenera. Ako provede vrijeme s Mariom, može od njega napraviti sjajnog igrača za Liverpool", rekao je Pirlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.