Pirlo se priključio treningu Italije

Pirlo se priključio treningu Italije

Fudbaler Italije Andrea Pirlo trenirao je sa ostatkom reprezentacije, prvi put od 3. juna kada je povrijedio list lijeve noge u prijateljskoj utakmici protiv Meksika.

Pored povratka Pirla, današnji trening Azzura obilježila je i "bukvica" selektora Marcella Lippija koji je ljut na svoje izabranike zbog remija protiv Novog Zelanda.

Selektorovom monologu morao je da prisustvuje čak i povrijeđeni golman reprezentacije Gianluigi Buffon, koji je prethodnih dana radio odvojeno od ostatka ekipe.

Poslije dva odigrana kola u F grupi na Svjetskom prvenstvu Italija ima dva boda i u poslednjem kolu mora da pobijedi Slovačku ako želi plasman u osminu finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.