Pirlov saigrač donirao sredstva za Grbavicu

Član New York Cityja u akciji

Pirlov saigrač donirao sredstva za Grbavicu

Mix Deskerud, reprezentativac SAD-a i član New York Cityja, uključio se u akciju FK Željezničar i donirao novac za kupovinu 50 stolica. 

Kompanija A to Z group iz SAD-a, na čelu sa Emilom Lješaninom, uplatila je novčana sredstva za 50 stolica i tako podržala projekat evropske Grbavice, a nakon uplate osnivač je projekat i priču ispričao prijatelju Mixu Diskerudu.

Ovaj 25-godišnji fudbaler New York je bez imalo razmišljanja odlučio pomoći FK Željezničar i potom je na račun najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba uplatio novčana sredstva za kupovinu 50 stolica. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Diskerud je svoju karijeru započeo u norveškom Staabaeku, a tokom svoje dosadašanje karijere još je nastupao za Gent, Rosenborg i New York City. Nakon nastupanja za omladinske selekcije Norveške odlučio je prihvatiti poziv iz SAD-a i za "A" reprezentaciju dosad je uknjižio ukupno 37 nastupa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi