Pirova pobjeda Gradačca

Minus osam iz Maribora bilo nedostižno

Pirova pobjeda Gradačca

A. Beganović

Rukometaši Gradačca u revanš susretu osmine finala Challenge Kupa savladali su Maribor rezultatom 31:26, no nisu se uspjeli plasirati u narednu fazu ovog takmičenja.

U sjajnoj atmosferi, nošeni frenetičnom podrškom s tribina, rukometaši Gradačca pobijedili su Maribor, no na kraju se ispostavilo da je zaostatak iz prvog susreta od osam golova (30:22) bio nedostižan.

Uprkos ispadanju rukometaši Gradačca zaslužuju sve pohvale i za razliku od mnogih bh. klubova upravo oni su našu zemlju dobro predstavljali u evropskom takmičenju.

Challenge Kup, osmina finala:

Gradačac - Maribor 31:26 (22:30)
-u zagradi je rezultat prvog susreta

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.