"Pitam se, je li stvarno potrebno da se ponižava takav igrač?"

Valdano o promjeni Kloppa

"Pitam se, je li stvarno potrebno da se ponižava takav igrač?"

E. Škorić

U Madridu večeras su snage odmjerili Real i Liverpool, a domaći tim bio je siguran i slavio je s 3:1.

Daleko od toga da je sve gotovo, no definitivno Madriđani imaju dobru prednost pred uzvrat.

Jorge Valdano, čovjek koji je nosio dres Reala i svojevremeno bio i trener ovog tima, posebno je zapazio jedan detalj, koji je prokomentarisao u razgovoru za Movistar. Odnosilo se na izmjenu Redsa u 42. minuti, kada je Thiago Alcantara zamijenio Keitu.

"Pitam se je li potrebno ponižavati takvog igrača tri minute prije kraja prvog poluvremena. Ta promjena je očito neka vrsta kazne", rekao je Valdano.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je također pohvalio cijeli tim Reala i trenera Zinedinea Zidanea te vjeruje da kraljevski klub ponovo može biti prvak Evrope.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

kukuruz
Vjerovatno što je crn kmeeee
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi