Pitate se šta je s Darkom Lazićem? Možda nema kluba, ali zna da uživa u životu

Nekadašnji igrač Sarajeva

Pitate se šta je s Darkom Lazićem? Možda nema kluba, ali zna da uživa u životu

A. Čaušević

Darko Lazić je bio član Sarajevo duže od godinu te je svojim igrama ostavo snažan dojam na sve pristalice Bordo tima. 

Lazić je početkom juna napustio bh. šampiona nakon što mu je istekao ugovor. Nekoliko kola drugog dijela sezone 2019/2020 nije bio u kombinacijama jer ranije nije pristao na produžetak saradnje.

Ovaj 26-godišnjak je trenutno bez kluba, a sluteći prema objavama na Instagramu to što je bez angažmana ga previše i ne brine.

Čekajući nove izazove u karijeri Lazić koji je u bordo dresu skupio 37 nastupa je objavio nekoliko fotografija druženja sa svojom djevojkom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Srbijanski defanzivac je pošao omladinske selekcije Crvene zvezde, a tokom karijere osim u BiH još je igrao u Turskoj i Rusiji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1579962154
Boze sačuvaj kako mu je grdna ova cura ... obično fudbaleri vodaju dobre ribe
2 4
cigo
Vratice se kao i Adukor
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi