Pitate se šta je s Milanom Đurićem? Sinoć je zabio za pobjedu i to u nadoknadi

Pogodio glavom

Pitate se šta je s Milanom Đurićem? Sinoć je zabio za pobjedu i to u nadoknadi

A. Čaušević

Jedan od fudbalera koji su prije nekoliko godina obećavali, međutim njihova karijera nije otišla očekivanim smjerom jer i Milan Đurić.

Nakon avanture za zaborav u Bristol Cityju Đurić je od prošlog ljeta član Salernitane. Tokom prijelaznog roka spominjao se njegov odlazak iz kluba, ali to se nije desilo.

Ovaj 29-godišnji fudbaler je počeo da igra redovno kod Giampaola Venture, a sinoć je zabio svoj prvijenac u sezoni i to u sudijskoj nadoknadi.

Salernitana je gostovala Livornu i uspjela je pobijediti sa 2:3. Domaći su vodili dva puta, ali se gosti nisu predavali. Djurić je zabio u 91. minuti udarcem glavom.

Stameni napadač je tako svom timu donio vrijedna tri boda. Salernitana je izbila na drugu poziciju. Za vodećim Emplijem zaostaje jedan poen.

Promo

Top Komentari

Adnanos
Ovaj igrac mi je izuzetno drag. Uvijek je za reprezentaciju igrao odlicno s za klub dosta slabije. Bio sam ubjedjen da ce uspjeti ali
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi