Pizarro još godinu u Werderu?

Napadač produžuje ugovor

Pizarro još godinu u Werderu?

Legendarni peruanski napadač Claudio Pizarro moga bi ostati još jednu sezonu u Werder Bremenu.

Pizarro ima već 38 godina, a aktuelni ugovor mu ističe na kraju ove sezone. Čini se kako ipak ovo neće biti njegova posljednja sezona u karijeri jer bi, prema pisanju njemačkog Bilda, trebao produžiti ugovor.

Pizarro je ove sezone odigrao 17 mečeva za Werder u Bundesligi te je postigao samo jedan pogodak. 

Podsjetimo, ovo mu je već drugi put da nastupa za Werder, a u ovom klubu se proslavio od 1999. do 2001. godine kada je na 56 mečeva postigao 29 golova. Kasnije je prešao u Bayern, a iz Bayerna u Chelsea, da bi se opet vratio u Bayern. U Werderu je također bio na posudbi u sezoni 2008/09, a u ovaj tim se vratio prije dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi