Hajrović invidualno trenira: Jedva čekam povratak
Foto: Werder Bremen

Oporavlja se od povrede

Hajrović invidualno trenira: Jedva čekam povratak

Nakon nekoliko mjeseci pauze bh. reprezentativac Izet Hajrović se vratio u trenažni proces. 

Pomalo zaboravljeni Hajrović je krajem prošle godine zadobio tešku povredu koljena zbog koje je u proteklim mjesecima morao mirovati, a da oporavak ide sve bolje, svjedoči i to što je počeo s treninzima po posebnom programu. 

"Sretan sam što sam se vratio u tim. Ne mogu dočekati da se ponovo vratim u kopačke i osjetim miris trave", kazao je Hajrović, prenosi klupska stranica. 

Hajrović je u proteklom periodu na oporavku radio sa doktorima iz Beograda, a ukoliko sve bude išlo po planu, nada se da će na kraju sezone biti potpuno spreman i da će koljeno biti zdravo za napore kakve nosi Bundesliga. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Do povrede Hajrović je ove sezone u njemačkom prvenstvu nastupio u deset utakmica i pritom je postigao jedan gol. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi