Pjaca može biti sretan nakon novih komentara o njemu

Hvalio ga direktor Juventusa

Pjaca može biti sretan nakon novih komentara o njemu

Hrvatski fudbaler Marko Pjaca prešao je ovog ljeta za 25 miliona eura iz redova Dinamo Zagreba u Juventus.

Iako je veoma mlad (ima tek 21 godinu), Pjaca se odlučio na ovaj transfer i za sada djeluje da nije pogriješio. Istina da ne igra u prvoj postavi, ali često dobija priliku sa klupe, što u tako velikom klubu nije mala stvar, posebno ako imate samo 21 godinu.

Posljednjih dana on može biti veoma zadovoljan raznim komentarima o njegovoj igri, a posljednji u nizu koji ga je hvalio je direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

"Pjacin najvažniji posao nije bio u nedjelju nego tijekom sedmice. Odmah se uklopio čim je stigao. Stvarno je puno napredovao i njegovo vrijeme će doći", rekao je Marotta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije