Allegri: Pjanić me danas oduševio

Juve slavio protiv Empolija

Allegri: Pjanić me danas oduševio

Endin Čaušević

Juventus je danas slavio na gostovanju protiv Empolija sa 3:0 u meču 7. kola Serije A.

Stara dama je danas u Empoliju odigrala odličan meč, te je zasluženo stigla do nova tri boda. Meč je obilježilo nekoliko nevjerovatnih promašaja gostiju u prvom poluvremenu. Fenomenalnu partiju danas je odigrao bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je imao nekoliko sjajnih dodavanja.

Iako je bio lakše povrijeđen na utakmici protiv Dinama, Pjanić je bio spreman za današnji meč protiv Empolija. Iako je tek ovog ljeta stigao u Torino vidi se da se naš fudbaler odlično uklopio u taktiku Massimiliana Allegrija. Trener Juventusa nakon meča nije krio svoje oduševljenje igrom Pjanića.

"Pjanić me oduševio danas svojom igrom. Imao je nekoliko nevjerovatnih dodavanja, pomagao je veznom redu maksimalno i donio je veliki kvalitet našoj igri", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ova forma Miralema Pjanića raduje sve bh. navijače s obzirom da našu reprezentaciju očekuju utakmice kvalifikacija za SP. Prvi meč igramo u petak u Briselu protiv Belgije, dok tri dana kasnije dočekujemo Kipar u Zenici.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi