Pjanić i Lulić u najboljem timu dosadašnjeg dijela Serije A

U izboru portala Whoscored.com

Pjanić i Lulić u najboljem timu dosadašnjeg dijela Serije A

Reprezentativci Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić i Senad Lulić izabrani su u najbolji tim dosadašnjeg dijela Serije A u izboru portala Whoscored.com.

Pomenuti portal dvojicu Zmajeva svrstao je u najbiljih jedanaest na osnovu dosadašnjih ocjena. Pjanić sa Romom kočara ka tituli prvaka, a reprezentativac Bosne i Hercgovine do sad je u tri navrata bio strijelac upisavši i četiri asistencije u 12 nastupa.

Lulića je donekle usporila nezgodna povreda zbog koje je trenutno van stroja, ali je i on uspio odigrati sedam mečeva, dva puta postići pogodak te jednom asistirati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti