Statistika ne laže: Pjanić igrač sa najviše pretrčanih kilometara u Barceloni

Na utakmicama Lige prvaka

Statistika ne laže: Pjanić igrač sa najviše pretrčanih kilometara u Barceloni

E. Oštraković

Barcelona je u okviru lige prvaka ostvarila pobjedu protiv Dynamo Kijeva.

Šansu na toj utakmici dobio je i Miralem Pjanić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je odigrao sjajnu utakmicu.

Osim toga Pjanić je bio igrač koji je pretrčao najviše kilometara u ekipi Barcelone do sada. Drugi na listi je Pedri, a treći Frenkie de Jong.

Pjanić je tako do sada pretrčao 37 kilometara i nalazi se na 44 mjestu u ukupnom poretku u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvi je Hans Vanaken iz Club Bruggea koji je pretrčao 46.5 kilometara, drugi je Vitaliy Buyalsky iz Dynamo Kieva sa 44.8 pretrčanih kilometara, a treći Francesco Acerbi iz Lazija sa 44 pretrčana kilometra.

Promo

Top Komentari

Penderinos
Kad je imao ponudu Chelsea on odabrao Barcu. Gledaj gdje je sad Chelsea a gdje Barca. Ni malo mi ga nije zao, mislio je da Barca živi od stare slave, ali se grdno prevario. Klub je postao obicna kanta za nabijanje. A da je kojim slučajem otišao u Chelsea tamo bi na terenu bio s Kanteom i Mountom, bio bi mnogo bolji, i prije svega konkurent za trofeje. Ako Barca ovako nastavi ima da ih Sociedad gurne u EL
1 10
gogs
Puno zuji, malo meda daje
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi