Scena koja Bosance i Hercegovce čini ponosnim: Messi ispituje, Pjanić objašnjava
FOTO: FC Barcelona

Procurili detalji razgovora

Scena koja Bosance i Hercegovce čini ponosnim: Messi ispituje, Pjanić objašnjava

A. Čaušević

Miralem Pjanić je svjetska zvijezda i svi Bosanci i Hercegovci trebaju biti ponosni što imaju igrača s takvom reputacijom u svijetu fudbala.

Pjanić je četiri godine nosio dres Juventusa, dvije sezone je bio saigrač i Cristiana Ronalda, a od prije nekoliko mjeseci dijeli svlačionicu s Lionelom Messijem.

Bh. reprezentativac se jučer vratio u Torinu gdje ga večeras s Barcelonom očekuje meč drugog kola Lige prvaka protiv Juventusa.

Scena prilikom obilaska Allianz stadiuma na kojoj se Messi raspituje o nekim stvarima, a Pjanić mu objašnjava je zaintrigirala mnoge.

U razgovoru za Sky Sport odlični veznjak je otkrio šta je zapravo govorio za mnoge najboljem fudbaleru svih vremena.

"Objasnio sam mu situaciju ovdje. Govorio sam mu o klubu. Pričali smo i o drugim stvarima. Dobro ćemo pripremiti utakmicu i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu", kazao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"O klubu sam m u rekao sve najbolje moguće. Kazao sam mu da je i Juventus izgradio novi trening kampu. Pričali smo generalno o fudbalu, ali mu nisam rekao ništa posebno", dodao je Mire.

Inače, najbolje kvote za utakmicu Juventus - Barcelona nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zulfikar
Cista laz, Messi je se raspitivao gdje je najeftiniji kupus u Torinu pa da pro povratku kupi par vreca da ga ukiseli.
19 2
felix__27
ev pomosni smo wauu.. Ja naslova tbj
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi