Pjanić, Pogba i Cabaye: Vezni red PSG-a za budućnost

Bogati Parižani obnavljaju vezni red

Pjanić, Pogba i Cabaye: Vezni red PSG-a za budućnost

Adnan Beganović

Prema pisanju francuskih medija, čelnici PSG-a će u ljetnom prelaznom roku pokušati dovesti čak tri vezna fudbalera, među kojima je i naš Miralem Pjanić.

Francuski mediji danas pišu da čelnici PSG-a već razmišljaju o stvaranju momčadi za narednu sezonu, a navodno im je osnovni cilj obnova veznog reda.

Tako su Sveci "bacili oko" na Miralema Pjanića, Paula Pogbu, te Yohana Cabayea.

Istina, sva trojica fudbalera vezani su ugovorima za svoje klubove, Romu, Juventus i Newcastle, ali Francuzi navode da novci nisu problem za bogataše iz Parisa, te da postoji mogućnost da već u januaru jedan od navedenih veznjaka dođe u PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.