Pjanić poslao poruku navijačima: Veoma sam ponosan i sretan što sam ovdje

Stigao u Barcelonu

Pjanić poslao poruku navijačima: Veoma sam ponosan i sretan što sam ovdje

Endin Čaušević

Miralem Pjanić  je večeras stigao u Barcelonu i naredne sedmice će biti predstavljen kao novo pojačanje katalonskog kluba.

Pjanić je u Barcu došao iz Juventusa, ali nešto kasnije nego što je bilo planirano. No, nakon što je pobijedio koronavirus konačno je stigao na odredište, te je odmah pozirao u majici novog kluba.

Također, nakon dolaska na aerodrom El Prat naš Zmaj se obratio kratko i navijačima Barcelone, te je poručio da jedva čeka da zaigra u dresu kluba s Camp Noua.

"Zdravo svim navijačima Barcelone. Stigao sam u Barcelonu i veoma sam ponosan i sretan što sam ovdje. Jedva čekam da zaigram na Camp Nou. Visca Barca", poručio je Pjanić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maatija
Mačak vazda bio, sretno Prinče, samo te u Bosni ne cijene.. U svijetu si klasa, al' kakav svijet bitno je da neki Vejsil iz Orahovice vidi da ti ne znaš igrat fudbal...
9 1
payron
Odlican si igrac i covjek ali si otiso u klub koji mrzim iz dna duse ipak ti zelim puno srece i uspjeha
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi