Bh. reprezentativac na press konferenciji

Pjanić: Pričat ću unucima o Ronaldu i Messiju

8

Komentari (8)

Mehaga
Pa dovoljno je vidjeti da nemamo kluba u europi,u grupnoj fazi,sve nam govori kakva nam je liga
svasta
Ko ziv a ko mrtav, pricaj svojoj djeci jer oboica za 2 do 3 godine zavrsavaju karijeru a vjerovatno i ti?!
Mackintosh
Veceras 8 utakmica Lige prvaka, 16 ekipa. U protokolu iz BiH ukupno igraca = 0.
vence
Ilicic je porjeklom iz BiH, jbjga ???
Eduard
Kako 0 igraca iz BiH, imas Kadira Benzemu u Realu momak rodjeni Kupresak
Mackintosh
I Junuzovic je, i Jovic je, i Corluka je, i Stankovic je, i Handanovic je. Ali su svi poput Ilicica u drugim zemljama proizvedeni (Austrija, Srbija, Hrvatska, Slovenija).. Fudbal u BiH je na dnu, u rangu sa Andorom, Farskim otocima, Gibraltarom. Klubovi su nam amaterski, proizvodnja igraca ravna = 0 (nuli!). I Pjanic je produkt iz Luksemburga i Francuske. 300-350 igraca veceras igra Ligu prvaka i NIJEDAN nije iz BiH! Mi smo evropsko dno, kakva je*ena fudbalska nacija. Obicna lozana da nesta znacimo. A ne predstavljamo nista.
Mackintosh
@ Boss Halo ba, 0 (NULA) igraca! Kakav Arsenal?! Preko 300 igraca veceras u protokolu i nijedan nije poteko iz ove nase kukuruz-lige! I ti to pravdas?! Mi smo ne druga, nego treca liga u Evropi. A ti samo uljepsavaj tmurnu stvarnost i buducnost. Ima da doguramo i do petog sesira. Samo polako.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.