15

Komentari (15)

Alaga
Meni se nako i nako nesvidja kad pišu mogo je ići tamo ili tamo... sad je trenutno u barci, i da nije još ništa uspijo da pokaze tamo! Al to je sad više psihički problem. Što se tiče pajvera, ****ga voli da bocka i to dobro voli, ali to da naziva ga muralem nije potrebno. Ipak se mora i priznati da ima neka istina što pajver piše.
miki30
Pajveru 1 i Pajveru 2 bolna tačka Džeko i Pjanić. Zamolio bih sport.ba da izbjegavaju textove o njima dvojici da nečitamo ovako glupe komentare više.
user1608229445
kako da postavim sliku panja ???????hahahaa šteta što ne mogu slike
felee
On 9 milion eura godišnje ,ti 2 KM za kafeee
Torres9
Spavaju na portalu,majku ****li sviju ,nemozes ući od stoke..
user1608229445
karaju ti sestru haman redaljka hahaha
Pajver
A koliko je muralem u ovoj sezoni odigrao utakmica i koliko ima golova i asistencija ? Ma ja
Hej Pajver napuši se cakur Miralemu.
Pajver
Nogometaš ma jok bolan ti mu ga trebaš pocuclat tvoj je idol hebo te hon
Hej Pajver ti si opsednut Miralemom, pa si mu sak sta vise promijenio ime u Muralem, inace Miralem nije moj idol nikad bio, ja samo imam postovanja prema sportistima, cim je tema o Miralemu ti si tu odmah da das komentarises, Miralem ti je postao opsesija, ja ne znam da li je i jedan clanak o Miralemu prosao na ovom portalu a da ti nisi komentarisao, ma popeo si svijetu na tuki sa tvojim Muralemom, hej od..ebi nisi vise interesantan sa Muralemom, promijeni plocu i nastavi i dalje da pušiš tuki Muralemu ili Miralemu, kako god hoceš.
MethodMan
Ima više asistencija i golova u karijeri nego Modric
Pajver
Nogometaš uvijek sam imao pozitivno mišljenje o njemu dok je igrao u Juveu jer je bio dobar ali sad je dno dna što osim mene vidi i čitav svijet osim vas nešto malo iz behaje ali evo polako ali se sve više i više i vas slaže sa mnom
user1608229445
malo paNJić pa malo kloc hahahahaha a niko ih neće obićne rezerviste
MethodMan
Panjic više asistencija i golova nego Modric u karijeri, a kloc 352 gola i 151 asistenciju 10ti najbolji strijelac u 21 vijeku prestigao je skoro Eta i Rooneya
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.