Pjanić "izazvao" Dybalu: Ako možeš bolje, pokušaj!

Juve ima problem oko izvođača slobodnjaka

Pjanić "izazvao" Dybalu: Ako možeš bolje, pokušaj!

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac nije nastupio za Juventus u meču protiv Udinesea zbog stomačnih problema, ali očekuje se da bude spreman za sutrašnji meč protiv Lyona.

Pjanić je ovog ljeta stigao u Juventus iz Rome i pokazao je da će biti veliko pojačanje za Staru damu. Bh. fudbaler se nakon šest godina vraća u Lyon i kojeg je stigao u Italiju. Ipak, medije u francuskoj zanimalo je da li je Pjanić prvi izbor za slobodnjake s obzirom da mu je Paulo Dybala velika konkurencija.

"Dybala jako dobro izvodi slobodne udarce. Vidjet ćemo kad bude prekršaj ko će izvesti slobodan udarac. Nije problem da se mijenjamo u izvođenju slobodnjaka. Ako neko misli da može bolje od mene nije nikakav problem da pokuša. Najvažnije je da se dobro razumijemo. Drago mi je kada imam konkurenciju u timu i što se toga tiče", rekao je Pjanić.

Dybala je bio igrač odluke u meču protiv Udinesea s obzirom da je postigao oba gola za Juve. Jedan je upravo dao iz slobodnjaka, ali to mu ne garantuje da će biti ispred Pjanića. Francuzi znaju da je bh. veznjak učio od najboljih, te su upozorili Lyon da se moraju paziti sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi