Pjanićeva reakcija na pozdrav Ronalda i Messija postala hit na Twitteru

Svi bismo tako reagovali

Pjanićeva reakcija na pozdrav Ronalda i Messija postala hit na Twitteru

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa u utorak su u gostima pobijedili Barcelonu sa 3:0 u meču posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Stara dama se osvetila Barceloni za poraz u prvom meču u Torinu i uspjela da osvoji prvo mjesto u ovoj grupi.

Naravno, u centru pažnje i ovaj put su bili Lionel Messi i Cristiano Ronaldo koji su imali okršaj na terenu nakon više od dvije godine. Ronaldo je ovaj put bio uspješniji i uspio je zabiti dva gola.

No, pred početak meča svi su bili oduševljeni kada su se Ronaldo i Messi srdačno pozdravili, a u centru pažnje posebno se našao Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pjanić je bio oduševljen zbog takvog poraza njegovog bivšeg i sadašnjeg saigrača, a njegov izraz lica je postao hit na društvenim mrežama.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Veliki rivali vec 10-tak godina ali imaju postovanja jedan prema drugom - respect
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi