Pjanić se od Juventusa želi oprostiti 23. augusta, zajedničku fotografiju mu posvetio i Ronaldo

Bh. reprezentativac novi igrač Barcelone

Pjanić se od Juventusa želi oprostiti 23. augusta, zajedničku fotografiju mu posvetio i Ronaldo

A. Čaušević

Nekad u budućnosti Miralem Pjanić će se moći pohvaliti da je jedna od rijetkih igrača koji su imali priliku igrati sa Cristianom Ronaldom i Leom Messijem, "vanzemaljcima" koji su obilježili posljednjih 15 godina. 

Pjanić je prije nekoliko sedmica potpisao ugovor s Barcelonom kojoj će se pridružiti u septembru. S Juventusom je završio sve u Seriji A, još mu je ostala Liga prvaka.

Bh. reprezentativac je sinoć u emotivnoj objavi na Instagramu kazao da je njegovoj avanturi u Seriji A u dresu Juventusa došao kraj. 

Međutim, otkrio je i tačan datum do kada želi nositi slavni dres Bianconera. To je 23. august. Tada je zakazano finale Lige prvaka u Lisabonu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDXPxB2Kygj/[/instagram]

Prije toga Juventus u osmini finala mora nadoknaditi 0:1 protiv Lyona, a u mogućem četvrtfinalu Staru damu čeka bolji iz duela Mancheter City - Real Madrid.

U međuvremenu zajedničku fotografiju Pjaniću posvetio je i Cristiano Ronaldo što na neki način pokazuje da i najbolji fudbaler današnjice cijeni poštuje odličnog veznjaka. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pjanić je član Juventusa bio od 2016. godine. U protekle četiri godine uspio je osvojiti četiri Scudetta, ali ne i trofej Lige prvaka. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

JointUnion87
Najbolji fudbaler današnjice? Po čemu je najbolji?
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi