Sarri poput dječaka pokušao sakriti da puši cigaru

Kamerama ništa ne može promaći

Sarri poput dječaka pokušao sakriti da puši cigaru

A. Čaušević

Juventus je u izmješanom sastavu izgubio od Rome, a Maurizio Sarri je s tribina Allianz stadiuma posmatrao ovaj meč. 

Sarri nije mogao sjediti na klupi ili stajati u restriktivnom prostoru za trenere jer je bio suspendovan pa je svoje mjesto našao na tribinama.

Iskusni stručnjak je poznat kao hronični pušač, poznato je da dnevno ispuši i nekoliko kutija cigareta dnevno, ali kao trener tokom utakmica to nije u mogućnosti raditi zbog pravila.

Međutim, kako je večeras bio na tribinama, a njegovi igrači na terenu igrali poprilično loše, vrlo vjerovatno uslijed nervoze nije se suzdržao te je odlučio da "zapali jednu".

Međutim, kako se prijenosi utakmica rade sa velikim brojem kamera bilo je i očekivati da se snimi taj detalj. Sarri je krijući povukao jedan dim te je sakrio cigaretu, međutim bilo je prekasno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, oslabljeni Juventus bez nekoliko najvećih zvijezda poput Cristiana Ronalda i Paula Dybale je izgubio od Rome s 1:3, ali je što je najvažnije uspio osvojiti Scudetto i to deveti u nizu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Sad ce on da plati kaznu hehehe
2 0
Noone
A mogli ste kako napraviti video od sekundu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije