Pjanić trenutno na 3. mjestu

U izboru za najboljeg mladog igrača Evrope

Pjanić trenutno na 3. mjestu

U glasanju za najboljeg mladog igrača Evrope, reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić trenutno se nalazi na izvanrednom, trećem mjestu u ukupnom poretku.

U anketi italijanskog Tuttosporta za najboljeg evropskog fudbalera do 21 godine starosti, reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić trenunto se nalazi na sjajnom trećem mjestu, sa ukupno 12,3 % glasova.

Prvi je trenutno ruski dragulj i saigrač našeg Elvira Rahimića u moskovskom CSKA Alan Dzagoev sa 56,1 % ukupnog broja glasova, dok je na drugom mjestu Milanov Brazilac Alexandre Pato sa 13,9 % glasova.

Glasati možete na ovom linku: http://www.tuttosport.com/sondaggi/calcio/vota-595/Vota+il+GOLDEN+BOY+2009

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.