Pjanić u idealnom timu 3. kola Lige prvaka
FOTO: EPA

Sjajna parrtija bh. reprezentativca

Pjanić u idealnom timu 3. kola Lige prvaka

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Rome, Miralem Pjanić, pronašo je svoje mjesto u idealnom timu 3. kola Lige prvaka.

Sinoćnjim susretima kompletirano je 3. kolo Lige prvaka u kojem je briljirao naš reprezentativac, Miralem Pjanić. Roma je u Leeverkusenu remizirala sa Bayerom, a Pjanić je postigao sjajan pogodak iz slobodnjaka i upisao je asistenciju.

Njegova sjajna partija nije prošla nezapaženo, pa ga je portal efoscored.com uvrstio u idealni tim 3. kola Lige prvaka.

Na golu idealnog tima 3. kola Lige prvaka nalazi se Pyatov (Shakhtar), tzadnju liniju čine Trasch (Wolfsburg), Godin (Atletico), Khacherdi (Dynamo) i Masuaku (Olypiakos). Pored Pjanića u veznom redu nalaze se Ferreira-Carrasco (Atletico=, njegov saigrač Gabi i Neymar (Barcelona), dok su u napadu Hernandez (Bayer) i Aboubakar (Porto).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti