Pjanić u najboljem timu 3. kola Serije A

Džeko bez mjesta u timu kola

Pjanić u najboljem timu 3. kola Serije A

Endin Čaušević

Proteklog vikenda odigrane su utakmice trećeg kola italijanske Serije A. 

Italijanski portal "Football Italia" danas je izabrao najbolji tim 3. kola Serije A, a u njemu je mjesto našao i jedan bh. reprezentativac. Naime, u timu koja je Miralem Pjanić koji je u pobjedi Juventusa portiv Sassuola upisao debi za novi klub.

Pjanić je postigao gol na svojoj prvoj utakmici, te je ostavio sjajan utisak. Odličnu utakmicu odigrao je i Edin Džeko koji je bio igrač preokreta u pobjedi Rome. Ipak, Džeko nije uspio da se izbori za mjesto u timu kola.

Tim kola: Emiliano Viviano (Sampdoria), Frnck Kessie (Atalanta), Kalidou Koulibaly (Napoli), Felipe (Udinese), Faouzi Ghoulam (Napoli), Miralem Pjanić (Juventus), Francesco Totti (Roma), Marek Hamšik (Napoli), Ladislav Krejci (Bologna), Jose Callejon (Napoli), Gonzalo Higuain (Juventus).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi