Pjanić: Želimo biti lideri grupe

Uoči večerašnjeg susreta

Pjanić: Želimo biti lideri grupe

Adnan Beganović

Vezni fudbaler naše reprezentacije i francuskog Lyona, Miralem Pjanić, u razgovoru za službenu internetsku stranicu Evropske fudbalske federacije najavio je večerašnji susret s Liverpoolom.

“Sretan sam što ću zaigrati na jednom od najslavnijih fudbalskih stadiona, ali u trenutku kada izađete na teren ta vam utakmica postane kao i svaka druga. Liverpool u svojim redovima ima kvalitetu, njegovi su igrači svima poznati, ali sve to nema nikakve veze kada susret započne. Onda vam je tek preostalo dati sve od sebe, bez obzira na to tko stoji s druge strane”, rekao je veznjak našeg nacionalnog tima te dodao:

“Svjesni smo vlastite snage, no najvažnije je da ne izgubimo previše bodova budući da želimo biti lideri grupe. Remijem bi došli do sedmoga boda i bili bi jako zadovoljni ukoliko bi ostali neporaženi.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.