Pjesnici nadigrali goste iz Varaždina

20. kolo HNL-a

Pjesnici nadigrali goste iz Varaždina

Edmir Škorić

U prvoj utakmici dvadesetog kola HNL-a Zagreb je u Kranjčevićevoj bez ikakvih problema savladao Varteks rezultatom 3:0.

Ovom pobjedom su Pjesnici skupili 23 boda i naglo skočili sa predposljednjeg mjesta HNL-a. Gosti iz Varaždina u glavni grad Hrvatske došli su s ciljem da se svojim navijačima iskupe za poraz u prošlom kolu protiv Istre. No, nisu se uspjeli iskupiti.

Naime, Zagreb je poveo sjajnim pogotkom iskusnog veznjaka Davora Vugrineca iz slobodnog udarca sa 23 metra udaljenosti.  Do kraja prvog dijela još jedan pogodak u mreži gostiju. Abdulrahimi je primio loptu u protivničkom šesnaestercu, napravio dva driblinga a potom pogodio.

Abdulrahimi je furiozno krenuo u nastavku sezone, pa je danas postigao i drugi svoj pogodak.

HNL, 20. kolo:
Zagreb - Varteks 3:0 (Vugrinec 19, Abdulrahimi 35, 51)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.