Pjesnicima gradski derbi

Prvenstvo Hrvatske

Pjesnicima gradski derbi

Edmir Škorić

U prvom susretu sedmog kola Hrvatske nogometne lige snage su odmjerli zagrebački klubovi. Zagreb je u dosta neizvjesnoj utakmici s 3:2, kao gost, savladao Lokomotivu.

Pola sata bilo je dovoljno gostima da steknu, činilo se tada, nedostižnu prednost od dva gola. Pavlović je najprije pogodio u petoj minuti, a zatim i Dedić u 17.

Mreže, potom, miruju sve do 77. minute, a onda Škvorc, pa zatim i Bule malo kasnije, pogađaju za slavlje domaćih i izjednačenje (2:2). Ipak, kratko je to slavlje trajalo, jer je Čeliščak bio precizan za pobjedu Pjesnika.

Zagrebu je ovo bila četvrta pobjeda i sada je na četvrtoj poziciji sa 12 bodova, čime je prestigao Lokomotivu koja ima bod manje i trenutno je petoplasirana momčad HNL-a. Čvrsto na liderskoj poziciji je Dinamo sa maksimalnih 18 bodova, a ovog vikenda igraju veliki derbi s Hajdukom.


HNL, 7. kolo:


Lokomotiva - Zagreb 2:3 (Škvorc 77, Bule 79/ Pavlović 5, Dedić 17, Celiščak 81)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.