Pjesnicima prva pobjeda, Cibalia razočarala

Kup Hrvatske

Pjesnicima prva pobjeda, Cibalia razočarala

Edmir Škorić

Zagreb kojeg je preuzeo Igor Štimac došao je do prve pobjede, odnosno prolaska u osminu finala hrvatskog Kupa. Osim toga, Cibalija je priredila razočarenje svojim navijačima nakon poraza u Labinu i ispadanja od trećeligaša Rudara.

Pjesnici su pod vodstvom novog trenera Igora Štimca došli i do svoje prve pobjede ove sezone. Tako je Zagreb na Krimeji savladali trećeligaša Orijenta i jednostavno su ovom pobjedom zagrebački bijeli najavili bolje dane.

Viljevac je Orijent doveo u vodstvo u 27. minuti, no Zagreb je u posljednjih dvadeset minuta uspio preokrenuti rezultat golovima Davora Piškora. U Labinu je trećeligaš koji u zapadnoj ligi zauzima 12. mjesto porazio sa visokih 5:2 Cibaliju i tako napravio veliko iznenađenje. Golove za Rudar postigli su Stepčić (dva) i Lepinjica (tri).

Istra 1961 sa minimalnih 1:0 slavila je kod Croatia Sesvete i to golom Barišića iz 64. minute. Tako su Puljani pred malim brojem gledalca i biljedim izdanjem došli do osmine finala hrvatskog Kupa. Pomorac je sa 5:1 bio bolji od Slavonca.

Hrvatski Kup, šesnaestina finala:
0rijent - NK Zagreb 1:2
Rudar - Cibalia 5:2
Croatia Sesvete - Istra 191 0:1
Slavonac - Pomorac 1:5
Suhopolje - Inter Zap. 2:2 (Inter prošao na penale).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije