Plakalo umjesto Fejzića na golu Metalleghea?

Jajčani u problemima

Plakalo umjesto Fejzića na golu Metalleghea?

U sklopu priprema za Olimpic, nogometaši Metalleghea jučer i danas trenirali su u susjednom Donjem Vakufu. 

Pred Jajčanima je na Otoci pravi ispit, s obzirom da će situacija nakon toga kola kada je opstanak u pitanju biti mnogo jasnija. Ili će Metalleghe otpisati tim sa Otoke, ili će domaći pobjedom izjednačiti se na tabeli i dodatno zakuhati prvenstvo.

Za ovaj susret u Metallegheu su upitni povrijeđeni Nebojša Popović i Toni Pezo, kao i golman Nevres Fejzić, ujedno kapiten ovog tima. Fejzić je protiv Sarajeva u jednom od duela sa igračima bordo tima slomio prst desne noge. 

Za SportSport.ba je potvrdio da  situacija nije nimalo optimistična, ali da će sve biti poznato vrlo brzo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko ne bude spreman za ovaj meč, među stative popularnih Kraljeva će vjerovatno Emir Plakalo, bivši junior Sarajeva, koji ove sezone nije branio u premijerligaškim utakmicama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi