Planirani prihod N/FSBiH za 2015. godinu 16,3 miliona KM

Plan prihoda i rashoda za 2015. godinu

Planirani prihod N/FSBiH za 2015. godinu 16,3 miliona KM

Plan prihoda i rashoda za 2015. godinu predstavio je jedan od članova Komiteta za finansije N/FSBiH.

Prema njegovim riječima N/FSBiH bio u ovoj godini trebao ostvariti prihode u iznosu 16.299.000 KM, dok planirani troškovi 16.169.000 KM. 

Naravno ukoliko se ostvari plasman na EURO 2016. godine kojem se svi nadaju uprkos činjenici da aktuelnekvalifikacije nisu otvorene na najbolji način, a plasman na Evropsko prvenstvo u Francusku je itekako ugrožen.

Ako selekcija koju predvodi Mehmed Baždarević uspije izboriti plasman na naredni šampionat Starog kontinenta jasno je da će finansijska bruto dobi za aktuelnu godinu biti i veća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije