Platanias minimalno poražen na gostovanju kod Atromitosa

Grčka Super liga

Platanias minimalno poražen na gostovanju kod Atromitosa

A. Haznadarević

Susret 18. kola grčke Super lige, u kojem su snage odmjerile ekipe Atromitosa i Plataniasa, pripao je domaćinima, koji su slavili sa 1:0.

Duel četvrte i dvanaeste ekipe na tabeli, donio je jako tešku utakmicu za Atromitos, koji je na kraju teškom mukom sačuvao vodstvo.

 

Prvo i jedino veliko uzbuđenje na meču, dogodilo se u 38. minutu susreta, kada je Dennis Epstein uposlio Eduarda Brita, koji glavom zabija za vodstvo Atromitosa.

 

Uprkos brojnim napadima i prilikama ispred gola Atromitosa, Platanias nije uspio realizovati niti jednu šansu za poravnanje, a kako se grčevito domaćin branio, ponajbolje oslikava pet žutih kartona Atromitosa, dok su gostujući igrači prošli bez opomena.

 

Potražite više informacija na temu Super League:

Super liga, 18. kolo

Atromitos - Platanias 1:0 (Brito 38)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.