Platini na poklon dobio dres FK Sarajevo

Prilikom posjete Koševu

Platini na poklon dobio dres FK Sarajevo

Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" jučer je posjetila visoka delegacija Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) na čelu sa predsjednikom Michelom Platinijem.

Delegaciju su dočekali predstavnici N/FSBiH, predvođeni predsjednikom Komiteta za normalizaciju Ivicom Osimom, ali i predstavnici FK Sarajevo. Direktor kluba sa Koševa Dino Selimović iskoristio je priliku kako bi se predsjedniku UEFA-e zahvalio na podršci koju je dao Komitetu za normalizaciju N/FSBiH.

"U ime FK Sarajevo vam se želim zahvaliti što ste naš Savez spasili od suspenzije i time omogućili bh. klubovima i našoj reprezentaciji da učestvuju u kvalifikacijama i evropskim takmičenjima. Dokazali ste se kao prijatelj fudbala i Bosne i Hercegovine, te vam u svoje i u ime FK Sarajevo želim mnogo sreće i uspjeha u radu", kazao je Selimović predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju kojem je i poklonio dres Sarajeva za uspomenu i sjećanje, prenosi službena stranica FK Sarajevo.

Ovom prilikom, Platini je dobio na poklon i dres Fudbalskog kluba Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.