Platite bogatstvo za ulaznice, a kada vidite svoja mjesta pokajete ste što se došli!
Foto: Facebook

Olimpijski stadion u Kijevu krije "mračne tajne"

Platite bogatstvo za ulaznice, a kada vidite svoja mjesta pokajete ste što se došli!

Večeras će Olimpijski stadion u Kijevu biti poprište finalnog duela Lige prvaka. Za prestižni trofej će se boriti Liverpool i Real Madrid, a svi ljubitelji fudbala očekuju istinski spektakl.

Spektaklu se nadaju i svi oni koji su izdvojili pravo bogatstvo kako bi sa tribina stadiona pratili utakmicu i bodrili svoje favorite.

Ipak, Olimpijski stadion krije i svoje "mračne tajne", pa ima i onih koji će se šokirati kada vide kakva su mjesta dobili.

Olimpijski stadion u Kijevu danas ima kapacitet od oko 70.000 sjedećih mjesta, a u svojoj historiji je pretrpio nekoliko rekonstrukcija. Primao je svojevremenu i nekih 100.000 gledalaca, ali čini se da su neke "modernizacije" urađene zaista nakaradno.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tako se danas na društvenim mrežama pojavila fotografija dijela tribine i sjedišta koja su smještena odmah uz jedan zid koji gotovo u potpunosti bokira pogled na teren. Onima koje zapadnu ova sjedišta ne preostaje ništa drugo nego da se nadaju penal seriji, jer je to jedino uzbudljivo što mogu večeras vidjeti u Kijevu, i to ako bi se penali šutali na gol koji se nalazi ispred njih.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi